| Osmosewater tappunten bij wasstraten - Uw specialist in autowastechniek
15543
post-template-default,single,single-post,postid-15543,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Osmosewater tappunten bij wasstraten

Osmosewater tappunten bij wasstraten

Door zijn unieke vuiloplossende eigenschappen van water is osmose water zeer geschikt voor de schoonmaakbranche. Via autowasbedrijven hebben particulieren en zakelijke gebruikers gemakkelijk toegang tot dit water, zonder zelf een kostbare investering in een installatie te hoeven doen. De reden waarom osmose water zulke unieke eigenschappen bezit, is omdat er geen mineralen zoals zout en kalk meer in het water zitten. Hierdoor droogt het streeploos op, zonder dat er additieven aan te pas komen.

Conclusie

Hoewel het Nederlandse kraanwater bekend staat als uitstekend consumptie water, bevat het toch miniscule mineralen zoals zout en kalk. Door de installaties bij autowasbedrijven zijn de tappunten van dit water eenvoudig, vierentwintig uur per dag beschikbaar en gemakkelijk te betalen via betaalautomaten.